Bemutatkozom: A jó kenyér a szenvedélyem. Vallom, hogy jót enni egyben azt is jelenti, jól lenni! Igenis számít, hogy a kenyér, amit megeszünk, miből készül: kovászból és lisztből, sóból és vízből – és semmi másból. Ha ilyen, minőségi lisztből és őskovászból készült tiszta kenyeret eszünk, kevesebb is elég, mert jóllakunk vele, és a szervezetünket is tápláljuk, működését finom falatokkal jótékonyan támogatjuk.
Szerencsére egyre többen vagyunk, akik ezzel a meggyőződéssel és igazi szakmai tudással készítik kenyereiket és péktermékeiket országszerte, emellett azt is látom, hogy a tiszta élelmiszerek iránti igény folyamatosan nő azáltal, hogy egyre tudatosabban vásárolunk. Az igazán jó, természetes kézműves kenyérre olyan nagy szükség van, mint „egy falat kenyérre”. Ismerjétek meg hát a Panelpék új életét! Egy falat kenyér.
És persze a megszokott, minőségi hozzávalókból készített péksütemények tőlem, Nektek, szívvel-lélekkel.
Termékeim: természetes, minőségi, hagyományos
Innen érkezem a Piaczra: Budapest, XXIII.
Extrák: természetes, e -mentes termékek, termelői tej, sajt, méz használata.
Speciális: laktózmentes, élesztőmentes és cukormentes termékek is elérhetők a kínálatban
Elérhetőségek, rendelés leadás: cseperkaloj@gmail.com, 06303063588, 1238 BP, Grassalkovich út 28./b.,
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063456026956
panelpek.hu